NIEUW!!!  

Taallessen Engels


Basiscursus Engels  

Het Engels is dé wereldtaal. Helaas hebt u vroeger op school nooit lessen Engels gehad. U vindt het bovendien jammer dat uw kennis van het Engels niet voldoende is om een leuk gesprek aan te knopen of om onbezorgd de wereld rond te reizen.

Via duidelijke spreek-en grammaticaoefeningen aangepast aan uw niveau, spreekt u binnenkort vlot Engels. Centrum Vizit biedt zowel individuele taallessen aan, als taallessen in groep. U kiest zelf welke methode het beste bij u past. U krijgt les van uitstekend opgeleide leerkrachten met jarenlange ervaring in het volwassenenonderwijs.

U leert tijdens de cursus Engels onder meer uzelf voor te stellen, boodschappen te doen, te dineren, te communiceren via de telefoon, in een winkel naar iets te vragen, een kamer te reserveren, een brief of mail op te stellen, …

Iedereen kan deze basisopleiding volgen. Voorkennis is niet vereist. De lessen maken u wegwijs in de Engelse taal. Na deze opleiding schrijft en spreekt u Engels op basisniveau. 

Data voorjaar 2020: 25/1, 1/2, 8/2, 15/2 (14u-16u)


Cursus Nederlands

Nederlands spreken is een vereiste om werk te vinden, goed te integreren en een leuk gesprek aan te knopen.

Mist u helaas momenteel nog een zekere basiskennis? Woont u nog niet lang in Vlaanderen, of u vindt het moeilijk om met uw Franse, Duitse of Engelstalige achtergrond de finesses van de Nederlandse taal te begrijpen? 

Schrijf je dan NU in voor onze Nederlandse taallessen! 

Via duidelijke spreek-en grammaticaoefeningen, aangepast aan uw niveau, spreekt u binnenkort vlot Nederlands. Centrum Vizit biedt zowel individuele taallessen aan, als taallessen in groep. U kiest zelf welke methode het beste bij u past. U krijgt les van uitstekend opgeleide leerkrachten met jarenlange ervaring in het volwassenenonderwijs.

U leert tijdens de cursus Nederlands onder meer uzelf voor te stellen, boodschappen te doen, te dineren, te communiceren via de telefoon, in een winkel naar iets te vragen, een kamer te reserveren, een brief of mail op te stellen,…

Iedereen kan deze basisopleiding volgen. Voorkennis is niet vereist. De lessen maken u wegwijs in de Nederlandse taal.

Na deze opleiding schrijft en spreekt u Nederlands op basis/gevorderd niveau (afhankelijk van uw voorkennis). Interesse? 
Mail naar info@centrumvizit.be