Aanbod paramedisch centrum:

Vanuit een integratieve visie op zorg!"In ons paramedisch centrum kan je terecht voor psychotherapie, osteopathie, kinesitherapie, sportcoaching/personal training, sportmassage, voedingsadvies, podologie, voetreflexologie, yoga(therapie), mindfulness training, creatieve therapie, studiebegeleiding, rouwbegeleiding en opvoedingsondersteuning"

Lichaam, geest en dieperliggende persoonlijkheid hebben een voortdurende wisselwerking werking op elkaar en
beïnvloeden onze beleving, emoties en ons dagelijks functioneren.
Één complex geheel waar wij als mens onderhevig aan zijn. Bij een melding van een klacht, is het daarom belangrijk eveneens te gaan kijken of er onderliggende zaken zijn.  Zo kan bijvoorbeeld iemand die zich niet goed in zijn vel voelt of zich aanmeldt met spanning of stress ook fysische klachten ervaren als spierspanning, slapeloosheid, gewichtsverlies of -toename,... waar een meer integratieve aanpak gewenst is.

image-166180-96ab722d2a4845df855a8f46c224a6d4.jpg

Binnen ViZiT werken we met gans ons team vanuit de kern van de klacht, met name het driehoekje in het midden van lichaam-geest-ziel.
Integratieve zorg, waarbij we vanuit elke behandelvorm aandacht schenken aan zowel het lichamelijk als psychisch functioneren, zal hierbij op de voorgrond treden. Hierbij kijken we niet alleen naar de aanmeldingsklacht, maar ook naar alles wat daarrond zit om op die manier samen met u, indien gewenst, een integratief behandelplan op maat op te stellen.
Uiteraard kan u bij ons ook voor een beperkt zorgaanbod terecht indien u dit wenst.

ViZiT bestaat uit een dynamisch team dat functioneert vanuit een wetenschappelijke basis en kennis van zaken. Dit elk met zijn eigen specialisatie binnen een specifiek domein, zodat u met al uw klachten bij ons terecht kan voor een deskundig advies en efficiënte aanpak op maat.


Bij ons staat uw wens als zorgvrager steeds centraal en wordt er samen met u gekeken naar het gewenste zorgaanbod. 


Voor meer info, neem vrijblijvend contact op via ons contactformulier
OF
klik verder door in het tabblad 'Paramedisch Centrum'